Termeni și condiții

Termeni și condiții de funcționare a aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” aparținând Primăriei Municipiului Cluj-Napoca

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREZENTATE ÎN CONTINUARE. ACESTEA CONȚIN INFORMAȚII IMPORTANTE CU PRIVIRE LA DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ.

1. DESPRE APLICAȚIE

„MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” reprezintă un nou serviciu mobil de înregistrare a sesizărilor pe domeniul public. Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de accesat și utilizat, aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone). Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro.

2. ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE

Prin descărcarea și folosirea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” acceptați și sunteți de acord să acceptaţi aceşti Termeni și condiții de funcționare. Primăria Municipiului Cluj-Napoca poate să modifice acești Termeni și condiții de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Prin continuarea folosirii aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, după ce sunt efectuate schimbări ai acestor Termeni și condiții de funcționare, sunteți de acord să acceptaţi acele schimbări.

În cadrul aplicaței „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, termenii de mai jos au următoarea semnificație:

În cadrul aplicaței „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” accesibilă din navigatorul web, termenii de mai jos au următoarea semnificație:

Sesizări active – reprezintă sesizările care se pot încadra în una dintre cele două subcategorii de mai jos:

Sesizări rezolvate – reprezintă sesizările care se pot încadra în una dintre subcategoriile de mai jos:

3. LIMITAREA FOLOSIRII APLICAȚIEI

Aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani şi care îşi asumă răspunderea asupra corectitudinii şi valabilităţii incidentelor raportate pe domeniul public. În cazul utilizării aplicației de către persoane minore, aceasta poate fi descărcată și utilizată doar împreună cu, sau sub supravegherea părinților sau a tutorelui, care răspund pentru acţiunile minorului.

4. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca atunci când folosiți aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” este supusă Politicii de Confidențialitate a „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, ai cărei termeni sunt incluși în acești Termeni și condiții de funcționare. Aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” stochează informații cu caracter personal (provenite din conturile prin care dumneavoastră vă autentificaţi pentru a avea acces la aplicație (nume, prenume, e-mail, identificator telefon), precum și informaţiile privind localizarea telefonului dvs.

Prin înregistrarea în vederea utilizării aplicației si furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivoc ca aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.

Aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la aplicație și/sau pentru utilizarea acesteia. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.

Aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptului la viața privată și a legislației în vigoare.

„MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” nu își asumă răspunderea pentru exactitatea datelor neactualizate de către dumneavoastră.

Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisă, fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată prin lege contravențional sau penal, după caz.

5. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispoziție prin intermediul aplicației, site-ului sau paginilor de Social Media. „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” este protejată de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Toate celelalte mărci înregistrate ce nu sunt proprietatea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și apar în aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, sunt proprietatea respectivilor proprietari ce pot fi sau nu asociați cu, sau sponsorizați de „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”.

6. UTILIZAREA APLICAȚIEI

Prin descărcarea și folosirea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, sunteți de acord să nu încărcați, postați, trimiteți e-mail sau transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație asociat cu aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cu serverele sau rețelele ce au legătură cu aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”. De asemenea, sunteți de acord să nu:

  1. pretindeți ca sunteți altă persoană în timp ce folosiți aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”;
  2. folosiți aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” în scopuri ilegale;
  3. revindeți sau exportați software-ul asociat cu aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”.

Prin folosirea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, ați luat la cunostință și sunteți de acord ca tot conținutul sesizării să fie făcut public.

„MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” nu promovează și nu recomandă sau tolerează folosirea aplicației în timpul activităților care ar putea pune viața utilizatorilor în pericol, cum ar fi conducerea de vehicule. Sunteți de acord să nu utilizați aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” în timpul desfășurării unor astfel de activități, „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” nu este responsabilă pentru utilizarea aplicației în astfel de condiții, utilizarea se va realiza pe propria răspundere.

7. SITE-URI ALE ALTOR TERȚI

Aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de a onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.

8. COSTURILE DE UTILIZARE ALE APLICAȚIEI „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”

Primăria Municipiului Cluj-Napoca vă pune la dispoziție aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” în mod gratuit. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă de percepția unor costuri suplimentare atunci când utilizați „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” să nu fie accesibilă în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” cu alte rețele străine. Posibilitatea de a descărca aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.

9. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE

Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”.

10. GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE

Primăria Municipiului Cluj-Napoca furnizează aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune apărută în cadrul aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, orice defecțiune, întârziere sau întrerupere apărută în cadrul aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, orice pierdere sau defecțiune ce reiese din utilizarea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, orice defectare a telefonului dumneavoastră mobil, sau orice manieră de a utiliza aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” de către utilizatorii acesteia. Primăria Municipiului Cluj-Napoca își rezervă dreptul de a furniza aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” la discreția sa.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.

11. RECLAMAȚII

Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră si „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” ce reiese sau are legătură cu acești Termeni și condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legile din România, competența de soluționare aparținând instanțelor de la sediul „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”.

12. FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS

Orice deviere în afara obiectului de activitate al aplicației, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afisarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, care au scris un comentariu, sau oferă răspunsurile de specialitate pe aplicația „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări” vor fi sancționate prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta sesizări, prin blocarea IP-ului folosit.

13. GENERALITĂȚI

În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare, este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, limitează, interpretează sau descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.

14. CONTACTAȚI-NE

În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și condiții de funcționare sau descărcarea și/sau folosirea aplicației „MyCluj–Cluj-Napoca Sesizări”, nu ezitați să ne contactați la telefon 0264 – 596030, interior 4150 sau prin adresa de email informatica@primariaclujnapoca.ro.